Minimalizam & stil

     Pozivnica ostavlja prvi dojam vjenčanja. Odlučili smo kreativnom pozivnicom minimalističke izvedbe sa naglaskom na boho, cvjetni, retro, skandinavski i natural stil uljepšati svako vjenčanje. Dizajniramo ih i prema želji. Za vas ćemo napraviti posebnu pozivnicu i ostali papirnati sadržaj u stilu vjenčanja od raznih kartica, zahvalnica, menija i dekoracija za poklone, bočice ili što god zamislite. Uvjerite se u kvalitetu proizvoda i naručite besplatan uzorak!

      

     moderne pozivnice

     Kreativno izražavanje

     Zašto Black Cat?

     Želite uzorak?

     Mačka je jedini razlog

     "Black Cat" kreativne pozivnice nastaju iz ljubavi prema dizajnu i estetici koji su usko povezani sa našim ostalim uslugama. Ime dolazi iz ljubavi prema našoj mački, ljubimici Đurđi. Opravdano postoje mišljenja koja govore da mačka pronalazi vlasnika s razlogom. Sada znamo zašto je i nas pronašla, uvukla nam se pod kožu, postala sastavni dio naših života i princeza našeg doma.
     Pozivnice i zahvalnice za vjenčanja, prigodne događaje i druge evente, rađene su na ekskluzivnom i 100% recikliranom dizajn papiru kao obostrane kartice sa digitalnim tiskom.
     Inspiraciju pronalazimo u prirodi, bojama, teksturama i stilovima

     GRATIS UZORAK

     Jedan uzorak pozivnice i zahvalnice ćemo Vam GRATIS poslati poštom, kako biste se uvjerili u kvalitetu i izgled proizvoda.
     Vi ćete platiti samo troškove dostave.

     share za ljubav