Minimalizam & stil

   Pozivnica ostavlja prvi dojam vjenčanja. Odlučili smo kreativnom pozivnicom minimalističke izvedbe sa naglaskom na boho, cvjetni, retro, skandinavski i natural stil uljepšati svako vjenčanje. Dizajniramo ih i prema želji. Za vas ćemo napraviti posebnu pozivnicu i ostali papirnati sadržaj u stilu vjenčanja od raznih kartica, zahvalnica, menija i dekoracija za poklone, bočice ili što god zamislite. Uvjerite se u kvalitetu proizvoda i naručite besplatan uzorak!

   black cat kreativne pozivnice

   moderne pozivnice

   Kreativno izražavanje

   Zašto Black Cat?

   Želite uzorak?

   Mačka je jedini razlog

   "Black Cat" kreativne pozivnice nastaju iz ljubavi prema dizajnu i estetici koji su usko povezani sa našim ostalim uslugama. Ime dolazi iz ljubavi prema našoj mački, ljubimici Đurđi. Opravdano postoje mišljenja koja govore da mačka pronalazi vlasnika s razlogom. Sada znamo zašto je i nas pronašla, uvukla nam se pod kožu, postala sastavni dio naših života i princeza našeg doma.
   Pozivnice i zahvalnice za vjenčanja, prigodne događaje i druge evente, rađene su na ekskluzivnom i 100% recikliranom dizajn papiru kao obostrane kartice sa digitalnim tiskom.
   Inspiraciju pronalazimo u prirodi, bojama, teksturama i stilovima

   GRATIS UZORAK

   Jedan uzorak pozivnice i zahvalnice ćemo Vam GRATIS poslati poštom, kako biste se uvjerili u kvalitetu i izgled proizvoda.
   Vi ćete platiti samo troškove dostave.

   share za ljubav