zatvori
MENU
Info / pitanja / odgovori
Gdje se nalazite?
Druge lokacije/putni troškovi?
Fotosession - prije ili poslije?
Obrada / rokovi isporuke?
Možemo li odabrati fotografije za obradu?
Video film, montaža, koliko traje?
Upoznavanje prije vjenčanja?
Naše fotografije i video spot na društvenim mrežama?
Brošure, cijene, popusti?
Kreativnost, izričaj?
Hvala
U OGULINU

bajkovitom gradu podno Kleka, u kojem se svake godine u lipnju održava poznati „Ogulinski festival bajki“, kada svatko može na dan – dva probuditi dijete u sebi. Udaljeni smo od Zagreba i Rijeke cca 100 km.

NARAVNO!

Uvijek nas vesele nove lokacije, gradovi i mentalitet drugih sredina. Puno putujemo i radimo gdje god nas pozovete. U cijenu je uključeno 60 km, ostatak se naplaćuje po cjeniku. Rad izvan RH / na upit!

DA

...ali ovisi kakve fotografije želite? Za spontane, dokumentarne fotke i nije toliko važan. Fotosession na više lokacija uz poziranje i korištenje rasvjete, za koji je potrebno nekoliko sati, kako bi se dobile adekvatne fotografije, ne može se odraditi na dan vjenčanja. Fotosession prije/poslije vjenčanja je naš favorit jer nam daje prostora da se upoznamo i budemo kreativni.

PRIHVATLJIV ROK

Pretpostavimo da nas angažirate jer Vam se sviđa naš gotov proizvod! 300 – 800 editiranih fotki isporučujemo na personaliziranom USB sticku.
Obrada fotografija, dizajn booka i kompleksnost izrade nalažu isporuku u roku 2 - 3 mjeseca. Puno pažnje posvećujemo obradi. Cilj nam je da ne zatome emociju, ali trudimo se da prate ideju i senzibilitet. Obrada daje jednu prepoznatljivu crtu u stilu svakog fotografa.

PREPUSTITE TO NAMA

Iz iskustva tvrdimo da je profesionalniji naš odabir. Fotografije se pažljivo selektiraju, odabiru se najbolje, te se na smislen način dizajniraju bookovi. Možete izdvojiti prioritete i dati nam smjernice za izbor. Preferiramo čist i moderan, smisleno složen book kojeg ne pretvaramo u slikovnicu. Očekujemo da poštujete našu kreativnu slobodu i dugogodišnje iskustvo u odabiru i stilskom izričaju.
Prije izrade booka, obavezno morate odobriti dizajn. Ukoliko imate prijedlog za izmjenom, rado ćemo se prilagoditi, jer želimo biti na usluzi.

KVALITETNA OPREMA

Važan je konačan rezultat našeg rada i vjerojatno ne biste razumjeli čemu koji dodaci služe. Vjenčanje snimamo i iz zraka, što videu daje dinamičnu i posebnu notu.
Radimo ga u spotovima gdje se najbolje prikazuje, emocija, trenutak i dinamika. Odabir glazbe prepustite nama jer se ona usklađuje sa video kadrovima. Vjerujte, uvijek dobro izaberemo! Favorit nam je video film do cca 60 min., ali uglavnom se traži duža verzija. Ne pretjerujte na inzistiranju u trajanju videa već u gledljivosti i zanimljivosti. Možete dobiti skraćenu i dužu verziju videa. Isporuka na USB - u full HD rezoluciji.
Napomena: prije konačnog exporta možete prvo pogledati Vaš film, ukazati nam na eventualne izmjene i tek tada radimo konačnu verziju, kako bi se uklonile reklamacije i kako biste bili zadovoljni u potpunosti.

BILO BI POŽELJNO

osobno ili putem Skype - a, čime ćemo stvoriti prisniji odnos prije Vašeg vjenčanja, što može rezultirati samo boljim fotografijama i video filmom. Ukoliko ste na području Zagreba i okolice, možemo dogovoriti sastanak u našem showroomu u Zagrebu, gdje možete osobno pogledati naše materijale i popiti kavu sa nama.

OPASKA U UGOVORU

Za naš posao presudan je internet marketing, Od toga živimo i plaćamo tu promidžbu u vidu web hostinga, vremena provedenog u pripremi materijala za web i društvene mreže, te izdvajanjem u stilu od eventualne konkurencije, praćenjem svojih kupaca. Od svakog vjenčanja koristi se mali broj fotografija u te svrhe. Obično klijentima nudimo ulazak u privatnu galeriju sa lozinkom na našoj web stranici, radi privatnosti, koja sadrži i intimnije fotografije. Ukoliko ne pristajete na izdvajanje jednog dijela Vaših fotografija za korištenje u promidžbene svrhe, navodimo opasku u ugovoru i cijena se povećava za 10%. Vrijeme u kojem prednjači korištenje društvenih mreža, virtualnih ureda, iziskuje puno vremena i truda u našem poslu, te nam osigurava egzistenciju.

U ugovoru navodimo opasku za Vaš pristanak u korištenju jednog dijela fotografija, na kojima ste Vi i ostale osobe na fotografijama, te za kratak video spot na društvenim mrežama, a u svrhu naše marketinške promidžbe. Potpisivanjem Ugovora, dajete svoju privolu na gore navedeno.
Fotografije se mogu i ne moraju koristiti u te svrhe, ovisno o našem izboru!

ODOBRAVAMO

popuste za vjenčanja petkom i u periodu od 1.12. do kraja ožujka.
Preferiramo telefonski poziv jer je međusobna konverzacija puno jasnija. Potpisivanjem ugovora i uplatom predujma, datum je bokiran. Ugovor se može poslati e.mailom i skeniran vratiti.
Putem kontakt forme na stranici ili telefonski, zatražite brošuru sa cijenama i Accessories brošuru.

RAD FOTOGRAFA I SNIMATELJA

je odraz njegove kreativnosti i stalnog učenja! Cijenimo svoj posao, znanje i kreativnost. Važno je pogledati nečiji rad i uočiti razliku. U poslu smo pedantni i temeljiti. “Površnost” radi brzine isporuke ne preferiramo. Dugogodišnji rad i dosljednost u poslu, rezultirali su zadovoljnim kupcima!

...
Radimo i živimo svoj posao. Posvetili smo se samo ovom poslu i od njega živimo. Odlučili smo se za kvalitetu i volimo biti dosljedni. Konstantno ulažemo u posao i edukaciju. Vodimo brigu o detaljima i Vašim potrebama. Mladenke su najsretnije kada mogu sudjelovati u dizajnu svog booka.
Sretni smo kada nas pohvalite, prepoznajete našu kreativnost i jednostavnost u pristupu.

VAM

što ste izdvojili svoje dragocjeno vrijeme na čitanje teksta – ostatak priče završava na Vašem vjenčanju!