O NAMA

NAŠ PUT

"Kada Bog promijeni tvoj put to je zato da ti da milost da ti mijenjaš putove drugih."

Sv. Ignacije Lojolski

...a mi smo na tome veoma zahvalni...

5
/
6

Dobrodošli!

Ponosni smo što Vam možemo predstaviti svoj fotografski stil.

Ova web stranica je presjek našeg dugogodišnjeg stvaranja i rada u kojem uživamo, kojeg živimo i dajemo sve od sebe kako biste dobili samo najbolje od svog vjenčanja: prelijepe fotografije i video film.

Upoznali smo se 2004. godine, nakon čega je uslijedilo nešto što nas je trajno povezalo – fotografija i dizajn! 2007. godine otvaramo svoj fotografski studio, ali ga 2018. godine zatvaramo i ostavljamo samo showroom za vjenčanja i dizajn vjenčanog asortimana, postera za uređenje interijera i reklamnih proizvoda za slobodne umjetnike, firme, obrtnike. U vjenčanjima zaista uživamo, jer je svako vjenčanje novi projekt dvije individue i nijedno nije isto. Uvijek dajemo sve od sebe da Vam napravimo posebnu priču koja ocrtava Vas i Vašu osobnost. Možemo reći da je i ishod morao biti ovakav, jer…. 

LJUBAV….to smo mi, TO STE VI….,

a fotografija voli ljubav, pokažite nam je!

 

 

Dok se ne upoznamo

Ženski dio

Muški dio

Drugi o nama

Ciljevi

Za kraj

ANDREJA VOLI:

vjeru kao uporište, poeziju, knjige, mačke, kavu, čokoladu, dizajn inetrijera, tipografiju, rock & jazz, nasmijane i jednostavne ljude, retro stvarčice, dokumentarce, pilates, fitness, računala, mediteransku i vegeterijansku hranu, more i sunce, dizajniranje u marketinške svrhe, ljeto i boje.

POSAO: obrada fotografija, grafički dizajn, web marketing i vizualni dio, komunikacija sa klijentima.

ZDRAVKO VOLI:

mačke i ostale životinje, računala, rock, viceve i humoristične serije, pecanje, vodu i prirodu, urednost i savršenu točnost, sitne alate i šarafe, meso i bolju polovicu.

POSAO: fotografiranje, video snimanje, video post - produkcija, grafičke djelatnosti.

TAKO KAŽU:

“Otkačeni, uvijek nasmijani, jednostavni i kreativni, previše rade!”

I OSTVARENJA

Imati više vremena za daleka putovanja, svaki dan naučiti nešto novo i biti na tome zahvalan, jer kod nas je vjera temelj i zvijezda vodilja u odlukama i djelovanjima, a bez nje ne bismo postigli to što jesmo i svaki dan bi bio prazan.
Prihvaćamo sugestije i veselimo se malim stvarima.
Stalna edukacija i usavršavanje.

NE VOLIMO:

neorganiziranost, kašnjenja, površnost u poslu i svjetonazorima, manjak stila i opće kulture.

Djelatnosti

business site
Pogledajte