Hvala što nas čitate, dobro došli!

   Stvaramo priče

   Priče postoje da bi se ispričale…

   … a mi kroz fotografiju stvaramo priče, bilježimo emocije, ne dozvoljavamo da planu u trenutku i da se iz njih ne stvori uspomena. Volimo vjenčanja u prirodi, bez obzira na godišnja doba. Ona su manje bitna, najvažnije je pokazati emocije, iskrene emocije, osmijeh i malo topline u odnosu.

   Vjerujte nam, takve će kasnije biti i Vaše fotografije – tople, posebne i uvijek ćete im se vraćati, kao što se i ptice vraćaju toplim krajevima.

    

   Mladenci u prirodi

   Hvala, hvala, hvala

   “Od srca zahvaljujemo na profesionalnosti koju ste pokazali, stvarno vrhunski odrađen posao, zaista daleko više od naših očekivanja. hvala hvala hvala ♥ Jedva čekamo vidjeti ostalo… sve pohvale!” – Sindi S.

   Oduševljeni smo

   Ovo je neočekivano! Listali smo book više puta odjednom, oduševljeni smo. Hvala i svaka preporuka! Kristin Kepic

   Neupitno prekrasne fotke

   “Malo fotki sam vidjela od sestrinog vjenčanja, čekamo nestrpljivo ostale….a dok čekamo, želim pohvaliti ovaj dvojac prvenstveno kao ljude a onda i kao profesionalce. Podigli ste atmosferu u našem domu, bilo vas je divno ugostiti. Hvala vam na svemu! Fotke su neupitno prekrasne!!!!!” – Slavenka S.

   Najbolji ste

   Jooooj evo zaplakali smo od sreče. Ajme vratili ste nas u isti dan u iste osjećaje u isti trenutak!! Ma pogodili ste i fotke i video - savršeno sve sve sve....
   Bas ste nas oduševili
   Najbolji ste na svijetu. Od srca najviše i najljepše hvala. Danira i Robert

   Brza isporuka

   “Da se i mi javimo; nema tko nije pohvalio fotke, photo book. S moje strane velika pohvala je što Zdravko uvijek drži sve konce u rukama i imaš osjećaj sigurnosti. Hvala i Andreji na obradi fotki i predivnom booku, brzini isporuke, sve preporuke ostalim budućim mladencima!” – Andreja Pretković, Zg

   5
   /
   6