zatvori
MENU

Hvala što nas čitate, dobro došli!

Stvaramo priče

Priče postoje da bi se ispričale…

… a mi kroz fotografiju stvaramo priče, bilježimo emocije, ne dozvoljavamo da planu u trenutku i da se iz njih ne stvori uspomena. Volimo vjenčanja u prirodi, bez obzira na godišnja doba. Ona su manje bitna, najvažnije je pokazati emocije, iskrene emocije, osmijeh i malo topline u odnosu.

Vjerujte nam, takve će kasnije biti i Vaše fotografije – tople, posebne i uvijek ćete im se vraćati, kao što se i ptice vraćaju toplim krajevima.

 

Mladenci u prirodi

Hvala, hvala, hvala

“Od srca zahvaljujemo na profesionalnosti koju ste pokazali, stvarno vrhunski odrađen posao, zaista daleko više od naših očekivanja. hvala hvala hvala ♥ Jedva čekamo vidjeti ostalo… sve pohvale!” – Sindi S.

Oduševljeni smo

Ovo je neočekivano! Listali smo book više puta odjednom, oduševljeni smo. Hvala i svaka preporuka! Kristin Kepic

Neupitno prekrasne fotke

“Malo fotki sam vidjela od sestrinog vjenčanja, čekamo nestrpljivo ostale….a dok čekamo, želim pohvaliti ovaj dvojac prvenstveno kao ljude a onda i kao profesionalce. Podigli ste atmosferu u našem domu, bilo vas je divno ugostiti. Hvala vam na svemu! Fotke su neupitno prekrasne!!!!!” – Slavenka S.

Brza isporuka

“Da se i mi javimo; nema tko nije pohvalio fotke, photo book. S moje strane velika pohvala je što Zdravko uvijek drži sve konce u rukama i imaš osjećaj sigurnosti. Hvala i Andreji na obradi fotki i predivnom booku, brzini isporuke, sve preporuke ostalim budućim mladencima!” – Andreja Pretković, Zg

5
/
6