VIRTUALNA POZIVNICA

Ovim postom želimo predočiti svojevrsnu NAJAVU VJENČANJA pojedinog para. Fotografije sa zaručničkog fotosessiona najavljuju Vaš sretan događaj i ujedno pozivaju uzvanike na vjenčanje. Ostaje Vam predivna uspomena u obliku fotografija, koje se kasnije mogu koristiti u dizajnu wedding booka ili ih jednostavno možete isprintati, sačuvati za kasniju životnu dobi dijeliti sa dragim osobama.

Svim našim budućim mladencima poklanjamo komadić prostora na svom webu u posebnoj galeriji (koja može i ne mora biti zaštićena lozinkom kako bi je vidjele samo Vama drage). Ukoliko ste odabrali paket koji uključuje fotosession prije vjenčanja, te će se fotografije koristiti u “Vašoj galeriji”.  Za ostale solucije, možete u digitalnom obliku dostaviti neke svoje fotografije koje ćemo dodati pozivnici. Kasnije će se galerija zapuniti Vašim vjenčanim fotografijama  koje mogu vidjeti prijatelji, rodbina i ostali diljem svijeta, ukucavajući Vašu lozinku za ulazak u galeriju. Ukoliko želite zahvaliti uzvanicima i ovdje, možemo izdizajnirati karticu zahvale. Galerija se može izdizajnirati kako god želite.

Nadamo se da Vam se ideja sviđa!? U današnjem digitalnom vremenu, jednostavno je teško reći NE novim životnim navikama. Nekome se više sviđa tradicionalan način pozivanja na vjenčanje, ali ovaj način Vam može uštedjeti novac i vrijeme, barem kada su mlađe generacije u pitanju. Ne bojimo se uopće da ćemo i malo starije naučiti ovim metodama. Danas, kada gotovo svi imamo profile na društvenim mrežama, bez problema možmo odšetati u ovaj zanimljivi virtualni svijet!

Za detalje, slobodno nas kontaktirajte!

 

%d blogeri kao ovaj: