Black Cat - kreativne pozivnicePOZIVNICE & ZAHVALNICE / KAKO NARUČITI?pozivnica ostavlja prvi dojam vjenčanja

POZIVNICE bi trebale biti odraz Vašeg stila i osobnosti, što se očituje u odabiru boja, dizajnu i stilu, kako bi gosti u početku stvorili dojam kakvom će eventu prisustvovati.

Svaka se pozivnica i zahvalnica može prilagoditi željama kupaca – odabir boje, fonta, dimenzije, vrste  papira i kuverti. Grafička priprema i tisak su u cijeni. Ukoliko želite neki vlastiti i drugačiji dizajn, tada se naplaćuje grafička priprema u iznosu od 150,00 KN.

Možete ih pogledati osobnim dolaskom u naš foto studio ili uz najavu. Modele izložene na webu možete naručiti putem telefona ili e.maila foto_in@net.hr. Detalje o načinu naručivanja ćete dobiti nakon slanja prvog upita. Troškovi slanja iznose cca. 50,00 kn. (Hp Ekspres jer je najbrža). Ukoliko vam nisu hitne, tada ih šaljemo poštom preporučeno, kada je dostava povoljnija i traje oko 4 – 5 dana.  Za iznos veći od 1.200,00 kn dostava je GRATIS.

Odobravamo popust u iznosu od 10% na komplete pozivnica i zahvalnica, ne na pojedinačne artikle. 

Način plaćanja: 

Za plaćanje pouzećem potrebno je uplatiti 50 % iznosa po ponudi prije početka izrade, a ostatak prilikom preuzimanja. Možete platiti i cjelokupni iznos po ponudi na naš ŽR, a dostavu plaćate prilikom preuzimanja paketa. Gotovinom možete platiti u foto studiju ukoliko osobno dolazite.

Rok isporuke i izrade:

Pozivnice mogu biti gotove i unutar 24 sata ukoliko nam je odmah dostupan sav materijal i nakon Vaše potvrde grafičke pripreme. Realni rok za izradu i isporuku je 3-7 radnih dana (ovisno o lokaciji na koju šaljemo – (slanje na otoke zahtjeva do 3 dana duži rok isporuke). Uvijek postoji mogućnost narudžbe u “zadnji čas”. Potrudit ćemo se udovoljiti Vašim željama.

Uzorci:

Možete naručiti uzorak pozivnice i zahvalnice kako biste se uvjerili u kvalitetu naše ponude (po 1 kom. od svake). Plaćate uzorak i dostavu. Plaćanje se vrši pouzećem (prilikom preuzimanja paketa). Izrada jednog uzorka iznosi 15,00 kn 

Potvrda grafičke pripreme: 

Dužni ste kao kupac detaljno provjeriti ispravnost i gramatičku točnost teksta i ostalih detalja grafičke pripreme. Za pogreške nakon potvrđene narudžbe na e.mail ne odgovaramo Svaka dodatna izmjena i ponovni print se naplaćuju po cjeniku.

Pravo na podnošenje prigovora:

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA:  Sukladno čl. 8. st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 79/07., 125/07. –isp., 79/09. i 89/09. – isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: IN FOTO VIDEO & DIZAJN j.d.o.o., Bernardina Frankopana 17, 47300 Ogulin
ili na e. mail: foto_in@net.hr

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti:

Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, Zagreb, Ilica 49/II, ili na http://www.hok.hr/sud_casti.
ili
Centru za mirenje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, Zagreb, Ilica 49/II, http://www.hok.hr/centar_za_mirenje
Europska komisija – Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova: webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm

Na poleđinu pozivnice/zahvalnice diskretno tiskamo link svoje web stranice.

Važno: Uvijek možete naručiti “pozivnicu ili zahvalnicu više”, ukoliko Vam zatreba, pri čemu vam NEĆEMO naplatiti grafičku pripremu. Plaćate samo pozivnice ili zahvalnice i troškove slanja poštom.

Video pozivnica – Budite originalni i na zanimljiv način kroz kratak film, ispričajte gostima svoju priču i pozovite ih na vjenčanje.

Pogledajte kako!

%d blogeri kao ovaj: